וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק דובדבנים צונן

הדובדבנים לא חייבים תמיד לשמש עבור קינוחים או מאפים. קבלו מתכון מרענן במיוחד של מרק צונן עם דובדבנים המוציא את המיטב מפירות הקיץ המתוקים.

מתכון מאת: מלכה אברהם ממשק אברהם בנווה אטי, התו השמיני

צילום: עידו שחם, עריכה: רן צימט, בימוי: גיא גורן

מצרכים למתכון

  • ל-10 מנות:
  • 300 גרם דובדבנים מתוקים מגולענים
  • 400 גרם שמנת מתוקה
  • 600 גרם יוגורט
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כף ברנדי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הדובדבנים המגולענים עם המים, גרידת הלימון והסוכר על אש קטנה כחמש דקות עד שהסוכר נמס.
  • 2. מקררים את התערובת כחצי שעה.
  • 3. מערבבים את היוגורט והשמנת המתוקה.
  • 4. מוסיפים את הברנדי ואת תערובת היוגורט למרק המקורר בקצב איטי עד להתמזגות ומערבבים.
  • 5. משאירים את המרק בקירור למשך שעתיים או למשך לילה שלם ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully