וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט סלקים צלויים ומוצרלה בופאלו

מתכון של השף קובי בכר ממסעדות מלון ממילא בירושלים

מתכון מאת: קובי בכר, מערכת וואלה

סלטים לשבועות של קובי בכר. נמרוד סונדרס
סלטים לשבועות של קובי בכר

מצרכים למתכון

  • לכ-6 מנות:
  • 2 סלקים בגודל בינוני חתוכים לשישיות
  • 2 לפתות חתוכות לשישיות
  • 2 סלקים צהוב חתוך לשישיות
  • 3 צנוניות לבנות ארוכות חצויות לאורכן (להשיג בשווקי האיכרים ובחנויות טבע)
  • שמן זית
  • כף סילאן
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • 6 יחידות מוצרלה בופאלו
  • זר פטרוזיליה (רק העלים)
  • צרור עלי בזיליקום
  • מלח ים

אופן ההכנה

  • 1. לירקות הצלויים: מסדרים את הירקות בתבנית אפייה מתבלים במעט סילאן, שמן זית, מלח ופלפל שחור. אופים בחום גבוה של 200 מעלות עד לקבלת צבע שחום ומרקם פריך.
  • 2. חולטים את עלי הבזיליקום והפטרוזיליה במים רותחים כחצי דקה ומעבירים למי קרח. סוחטים היטב את הנוזלים מהעלים, מעבירים לבלנדר, מכסים בשמן זית וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק וצבע ירוק בהיר.
  • 3. בצלחת: מסדרים מהירקות במרכז הצלחת, מעל מניחים כדור מוצרלה ומתבלים בשמן הבזיליקום ובמלח ים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully