פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדירת עוף עם ירקות

      אורלי פלאי מלמדת להכין תבשיל אהוב, פשוט ועתיר טעם

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תבשיל שוקי עוף (נמרוד סונדרס)
      תבשיל שוקי עוף (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • -4 מנות:
      • 8 שוקי עוף
      • 3-2 כפות שמן
      • 3 בצלים חצויים ופרוסים
      • 1 גזר פרוס
      • 1 שורש פטרוזיליה קצוץ
      • 2 שיני שום פרוסות
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • 1- 1/2 1 כוסות ציר או מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצל, הגזר ושורש הפטרוזיליה על אש נמוכה, לאט-לאט עד שמשחים יפה.
      • 2. מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים 5 דקות עד שמזהיבות יפה. מתבלים במלח ופלפל.
      • 3. בוחשים ומוסיפים כוס מים.
      • 4. מוסיפים חצי כוס מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומבשלים כשעה או עד שהעוף עשוי. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.
      • לקדירת עוף מתקתקה - מוסיפים 2-3 כפות סילאן עם המים
      • לקדרה בניחוח הונגרי – מתבלים בכף גדושה פפריקה.
      • לקדרה בניחוח ספרדי-ירושלמי – מתבלים בכף בהראט.
      • לקדרה בניחוח צרפתי – מחליפים את המים ביין לבן או אדום ומוסיפים צרור קטן של גבעולי תימין.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -