וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט עגבניות חריף וגבינת בוראטה

מנה ראשונה של מסעדת ויקי כריסטינה ברצלונה

מתכון מאת: מערכת וואלה

מתכוני עגבניות בויקי כריסטינה. אפיק גבאי
מתכוני עגבניות בויקי כריסטינה

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 3 עגבניות אדומות ובשלות
  • 1 פלפל חריף
  • 3 שיני שום קצוצות דק ככול הניתן
  • צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • חופן כוסברה טרייה קצוצה
  • כדור גבינת בוראטה טריה ככול הניתן
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 30 מ"ל שמן זית
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור במצב גריל על 200 מעלות.
  • 2. שורפים את העגבניות והפלפל החריף על גבי רשת מנגל (אפשר גם על גז ביתי אך מומלץ לרפד את משטח הגז כי זה מלכלך אותו) עד שהקליפה מקבלת צבע שרוף. מכניסים לקופסה וסוגרים אותה היטב ומשאירים להתקרר ל-20 דקות.
  • 3. מוציאים מהקופסה ומקלפים (יכול להיות שהעגבניות יהיו עדיין חמות למגע, במקרה כזה יש לשים כפפות בזמן הקילוף).
  • 4. קוצצים את העגבניות והפלפל יחד ומניחים על מסננת לכמה דקות על מנת לתת לעגבניות להגיר את הנוזלים.
  • 5. מכניסים לתנור את גבינת הבוראטה על משטח אפייה ל-5 דקות.
  • 6. לאחר סינון הנוזלים מערבבים את העגבניה עם שום ועשבי התיבול ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח גס ופלפל שחור. מניחים בצלחת עמוקה את הסלט ואת גבינת הבוראטה. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully