פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אורז פרסי מסורתי

      אין בעולם אורז טעים יותר מאורז פרסי, לא רק בגלל התיבול שלו או הטעם הלימוני, אבל בעיקר בגלל תפוחי האדמה החרוכים שנמצאים בתחתית.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ארוחה לסוכות של גיא גמזו (נמרוד סונדרס)
      ארוחה לסוכות של גיא גמזו (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 2 כוסות אורז פרסי (טיפ: ניתן להשרות את האורז במים חמים להוצאה מקסימלית של העמילן)
      • תפוח אדמה 1 פרוס
      • מלח
      • פרוסת לימון
      • מים
      • שמן קנולה
      • כורכום
      • קינמון
      • זעפרן

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את האורז לרבע שעה במים פושרים, מסננים מהמים ושוטפים במים קרים. את האורז מבשלים כ-8 דקות.
      • 2. משרים את הזעפרן עם כף מים, מוסיפים רבע כוס שמן, קורט קינמון, קורט כורכום ומערבבים.
      • 3. את תפוח האדמה הפרוס מטגנים בסיר מצד אחד, הופכים את תפוחי האדמה לאחר הזהבה ומוסיפים מעל את תערובת התבלינים עם המים והשמן.
      • 4. מוסיפים את האורז המבושל למחצה ואת פרוסת הלימון, מכסים עם מגבת ומכסה כחצי שעה.
      • 5. לפני ההגשה יש להפוך על צלחת על מנת שתפוחי האדמה השחומים יהיו למעלה.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -