סופגניות יווניות

מתכון של שאול בן אדרת מהמסעדות קימל, מר וגברת לי והתרנגול הכחול

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה!
שאול בן אדרת  מבשל עם הילדים. נמרוד סונדרס
שאול בן אדרת מבשל עם הילדים

מצרכים

  • לכ-50 יחידות:
  • 1 ק"ג קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 מיכלי יוגורט
  • 1/4 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית לימון
  • שמן לטיגון
  • להגשה
  • אבקת סוכר
  • לריבת עגבניות (אופציה):
  • 12 עגבניות שרי
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • מיץ מלימון 1
  • קמצוץ צ'ילי אדום קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המצרכים. מניחים בצד למשך 10 דקות.
  • 2. בינתיים מרתיחים שמן בסיר בגובה 5 ס"מ.
  • 3. יוצרים סופגניות קטנות עם כף. מטגנים עד להזהבה.
  • 4. מפזרים אבקת סוכר ומגישים, או שמכינים ריבה:
  • 5. מרתיחים בסיר את כל המרכיבים.
  • 6. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. מגישים ביחד עם עם הסופגניות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully