מתכונים חמים

קציצות עוף אקזוטיות

מאיה דרין מטגנת לכל המשפחה קציצות עוף אקזוטיות עם ג'ינג'ר וקארי. הבונוס - טוויסט שמתפצח בפה – קראסט קוסקוס

מתכון מאת: מאיה דרין ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • רשימת חומרים לכ-40 קציצות (תלוי בגודל כמובן):
  • 1/2 ק"ג טחון עוף
  • 1/2 כוס קוסקוס דק מוכן
  • 4 כפות קרם קוקוס
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 1 ביצה טרופה
  • 1/2 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות גדושות ג'ינג'ר מגורר
  • 1 כפית צ'ילי טרי קצוץ
  • 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים (נענע פטרוזיליה וכוסברה)
  • 2 כפיות תבלין קארי משובח
  • קצת גרגירי כוסברה (לא חובה)
  • מלח לפי הטעם
  • ופלפל לפי הטעם
  • לציפוי:
  • 1 כוס קוסקוס מלא או דק מוכן
  • לטיגון:
  • שמן לטיגון
  • להגשה:
  • שפע עלי תבלין (כוסברה, בצל ירוק, נענע)
  • לימון סחוט
  • צ'ילי פרוס

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה (אפשר לטחון במעבד מזון לעיסה חלקה ולהעביר למקרר ל-15 דקות עד שהתערובת מתייצבת ונהיית קלה לעבודה).
  • 2. בעזרת ידיים נקיות ומעט רטובות צרים כדורים עגולים, מצפים כל כדור בקוסקוס ומטגנים בשמן חם (לא רותח) כ-4 דקות מכל צד עד שהקציצות זהובות.
  • 3. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר מגבת, מספיגים שאריות שמן ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 4. מקשטים בעלי תבלין, סוחטים מעל לימון ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully