וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק קרם כרובית

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות
  • 1 ק"ג כרובית נקייה רק הפרחים
  • חצי כוס שמן קנולה
  • 2 בצל לבן חתוך גס
  • 4 עלי מרווה
  • 2 שיני שום
  • 200 גרם שקדים
  • מים
  • 1/4 כיכר בריוש או לחם לבן עשיר
  • תרסיס שמן זית
  • 1 כף עלי טימין מופרדים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מחממים את שמן הקנולה ומעבירים אליו את פרחי הכרובית מופרדים ,בצל, שום, מרווה ושקדים. מטגנים עד להשחמה קלילה.
  • 2. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה.
  • 3. טוחנים היטב ומסננים.
  • 4. חותכים את הבריוש לקוביות ומרססים בתרסיס שמן זית. מפזרים מעל טימין, מלח ופלפל. אופים ל5 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות או עד השחמה.
  • 5. מפזרים את הקרוטונים על המרק ומגישים.
  • כרובית אפויה בלחם

  • כרובית מטוגנת, טחינה לימונית, אורגנו ובצל ירוק

  • מרק גזר עם ארומת קוקוס

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • מרק אורז אסייאתי

  • מרק פרובנסאל ירקות אביב, או Soup au pistou

  • מרק ירקות קלאסי

  • מרק כרובית וחמאת שקדים

  • מרק עגבניות טוסקני

  • סלט "כל העגבניות"

  • מרק תירס זריז עם חלב קוקוס

  • מרק תפוחי אדמה

  • מרק דלעת וגרגרי חומוס

  • מרק חרירה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully