וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנאפה אלבאבור

בתחרות הקינוחים הכי טובים לשנת 2014 של גולשי וואלה!, הביסה הכנאפה של מסעדת אל באבור את המתחרים בפער משמעותי. עכשיו חושפים חוסאם ונשאת עבאס את המתכון.

מתכון מאת: חוסאם ונשאת עבאס, מערכת וואלה

מסעדת אלבאבור. בועז לביא,
מסעדת אלבאבור/בועז לביא

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 100 גרם אטריות כנאפה
  • 50 גרם חמאה, רכה
  • 100 גרם גבינת עזים מתוקה או מוצרלה, מפוררת
  • 1 כוס סירופ סוכר (מביאים לרתיחה כמות שווה של סוכר ומים, עד ליצירת סירופ סמיך)
  • 50 גרם פיסטוקים, טחונים
  • ציוד נדרש להכנת המנה ולהגשתה:
  • מחבת עגולה
  • צלחת הגשה בקוטר המחבת

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את המחבת בחמאה, מכסים אותה באטריות וזורים מעל את הגבינה, מבשלים על להבה נמוכה ומניעים את המחבת בתנועות סיבוביות למנוע הדבקה.
  • 2. בעזרת סכין בודקים מפעם לפעם את תחתית הבצק וממשיכים לבשל עד שהתחתית מזהיבה. הופכים את הכנאפה על צלחת בעודה חמה ויוצקים מעליה את הסירופ (אין צורך להציף את הכנאפה בסירופ, הדבר יפגום בפריכות).
  • 3. זורים מעל את הפיסטוקים הקצוצים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully