וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה קפרזה איטלקי עם פסטו

לכל מאורע שלא יבוא, אני בהיכון עם בצק עלים במקפיא. במתכון הזה משדכים לעלים טופינג איטלקי - רוטב פסטו, גבינות, עגבניה ובזיליקום ושולחים לתנור.

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

מאפה קפרזה. דרור עינב
מאפה קפרזה

מצרכים למתכון

  • ל-12 יחידות:
  • 1 חבילה ריבועי בצק עלים (12 יחידות)
  • 4 כפות פסטו
  • 3 עגבניות
  • 3 כדורי מוצרלה טרייה (גדולים, פרוסות עגולות)
  • 3 גבעולי בזיליקום עלים
  • שמן זית
  • 50 גרם פרמזן מגורד
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מסדרים על מגש את ריבועי בצק העלים מורחים כפית פסטו במרכז בצק העלים.
  • 3. מניחים פרוסת מוצרלה מעליה פרוסת עגבנייה, ועלה בזיליקום, מפזרים מעל מעט פרמזן מלח גס, חוזרים על הפעולה עם יתר המאפים.
  • 4. אופים כ-25 דקות. מוציאים מהתנור, מזליפים שמן זית ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully