מאפה קפרזה איטלקי עם פסטו
לכל מאורע שלא יבוא, אני בהיכון עם בצק עלים במקפיא. במתכון הזה משדכים לעלים טופינג איטלקי - רוטב פסטו, גבינות, עגבניה ובזיליקום ושולחים לתנור.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-12 יחידות:
- 1 חבילה ריבועי בצק עלים (12 יחידות)
- 4 כפות פסטו
- 3 עגבניות
- 3 כדורי מוצרלה טרייה (גדולים, פרוסות עגולות)
- 3 גבעולי בזיליקום עלים
- שמן זית
- 50 גרם פרמזן מגורד
- מלח גס
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מסדרים על מגש את ריבועי בצק העלים מורחים כפית פסטו במרכז בצק העלים.
- 3. מניחים פרוסת מוצרלה מעליה פרוסת עגבנייה, ועלה בזיליקום, מפזרים מעל מעט פרמזן מלח גס, חוזרים על הפעולה עם יתר המאפים.
- 4. אופים כ-25 דקות. מוציאים מהתנור, מזליפים שמן זית ומגישים.