- 1. שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים בסיר קטן או במיקרו עם החמאה.
- 2.חותכים את חטיפי הטוויקס לקוביות ושמים בקערה ביחד עם פצפוצי האורז.
- 3.שופכים את קרם השוקולד לתערובת הפצפוצים ומערבבים עד לכיסוי של כל פצפוצי האורז.
- 4.מרפדים תבנית בגודל 18X27 ס"מ בנייר אפייה ומשטחים את תערובת הפצפוצים והשוקולד.
- 5.מצמידים ניילון נצמד ומשטחים ומהדקים בעזרת הידיים.
- 6.מכניסים למקרר לשעה לפחות.
- 7. הציפוי: ממסיסים במיקרו את השוקולד שנשאר עם השמנת והדבש ללא יותר מ-30 שניות ומערבבים לקרם חלק.
- 8.שופכים את הקרם על פצפוצי האורז ומחזירים למקרר לשעה נוספת.
- 9.חותכים לקוביות.