- 1. לשים את כל חומרי הבצק מלבד החמאה במיקסר עם וו לישה במשך 1/4 שעה במהירות בינונית. נותנים לבצק לנוח במשך כ-1/4 שעה.
-
- 2. מוסיפים את החמאה הרכה, ולשים שוב כ-5 דקות. שוב נותנים לבצק לנוח כ-1/4 שעה.
-
- 3. ממשיכים ללוש במיקסר במשך עוד 3 דקות.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהמיקסר, וחותכים אותו לחתיכות במשקל כ-40 גרם האחת (מתקבלות כ-20 חתיכות), מרדדים כל כדור לפס דק, ומורחים בחמאה. מגלגלים לרולדה, ואת הרולדה מגלגלים לתוך עצמה כעין שבלול. מורחים את השבלולים בחמאה.
-
- 5. מניחים נייר אפייה בתבנית, ועליו מניחים את שלושת הרינגים, משומנים. מסדרים בכל רינג 6-7 שבלולים. מורחים בביצה טרופה עם מעט חלב. מתפיחים 40 דקות עד הכפלת הנפח.
-
- 6. אופים 25 דקות בתנור בחום 170 מעלות.
-
- 7. מגישים את הקובנות חמות לצד מטבל עגבניות מרוסקות, שמן זית ופלפל ירוק חריף.