מתכונים חמים

סלט פסטה וברוקולי

אורלי פלאי מכינה בקלות סלט פסטה עם פטנט - ברוקולי שמזכיר בכלל פסטו. רוצים להוסיף עניין לטעם? מוסיפים לתיבול 2 פילטים של אנשובי

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט פסטה עם ברוקולי ופטה של אורלי פלאי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם פסטה קצרה מבושלת
  • ראש ברוקולי גדול
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 צ'ילי קצוץ
  • 200 גרם גבינת פטה עזים 5%
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 2-1 כפות חומץ בלסמי
  • מיץ וקליפה מ-1/2 לימון (לא חובה)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מאדים את הברוקולי או חולטים לריכוך. שומרים בצד מעט פרחי ברוקולי להגשה. את שאר הפרחים, כולל הגזע והגבעולים, מעבירים למעבד מזון. קוצצים עם שום, צ'ילי, גבינת פטה ושמן זית לקבלת מעין פסטו גס. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2. מעבירים לקערה ומערבבים עם הפסטה, בצל סגול, חומץ בלסמי, מיץ וקליפת לימון או עוד קצת שמן זית. מגישים בטמפרטורת החדר.
  • 3. רוצים לתת עוד טוויסט לטעם? הוסיפו את התבלין האיטלקי הסודי - 2 פילטים של אנשובי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully