סלט פסטה וברוקולי

אורלי פלאי מכינה בקלות סלט פסטה עם פטנט - ברוקולי שמזכיר בכלל פסטו. רוצים להוסיף עניין לטעם? מוסיפים לתיבול 2 פילטים של אנשובי

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
סלט פסטה עם ברוקולי ופטה של אורלי פלאי

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם פסטה קצרה מבושלת
  • ראש ברוקולי גדול
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 צ'ילי קצוץ
  • 200 גרם גבינת פטה עזים 5%
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 2-1 כפות חומץ בלסמי
  • מיץ וקליפה מ-1/2 לימון (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מאדים את הברוקולי או חולטים לריכוך. שומרים בצד מעט פרחי ברוקולי להגשה. את שאר הפרחים, כולל הגזע והגבעולים, מעבירים למעבד מזון. קוצצים עם שום, צ'ילי, גבינת פטה ושמן זית לקבלת מעין פסטו גס. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2. מעבירים לקערה ומערבבים עם הפסטה, בצל סגול, חומץ בלסמי, מיץ וקליפת לימון או עוד קצת שמן זית. מגישים בטמפרטורת החדר.
  • 3. רוצים לתת עוד טוויסט לטעם? הוסיפו את התבלין האיטלקי הסודי - 2 פילטים של אנשובי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully