- 1. קולים חצילים על אש גלויה עד שהקליפה נחרכת. מורידים מהאש, ומסירים את הקליפה.
-
- 2. מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח או במחבת גדולה ועמוקה ומטגנים בה שום ופלפלים חריפים עד שעולה ריח (להיזהר לא לטגן את השום יותר מדי, אחרת הוא יהפוך למר).
-
- 3. מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים חצי מכוסה במשך 5 דקות. מוסיפים את התבלינים (פפריקה וכמון), ומערבבים.
-
- 4. לפני ההגשה: מוסיפים את החצילים הקלויים והביצים, ומתבלים במלח ופלפל שחור. בשלב הזה ניתן לכסות את המחבת, מה שמזרז את בישול החלמונים. לעומת זאת, בישול ללא כיסוי יחמם את החלמונים, אך לא יקשה אותם. מבשלים כ-3 דקות בישול (עד לדרגת ההכנה הרצויה של הביצים).
-
- 5. מגישים: מגררים את הפרמזן מעל, מוסיפים עשבי תיבול ומזלפים מעט שמן זית.