מתכונים חמים

פאי תפוחים בטוסטר משולשים

משולשים של נחמה מתוקה: השף קונדיטורית ענת קורוטיץ' חוזרת עם מתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים וקינמון שמכינים במהירות בטוסטר משולשים. מושלם לערבי החורף הקרים

מתכון מאת: ענת קורוטיץ', מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-8 משולשים:
  • חצי חבילה בצק עלים (מופשר)
  • 2 תפוחי גרני סמית', קלופים וחתוכים לקוביות
  • 25 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כפית קינמון
  • מעט חמאה מומסת להברשה
  • להגשה: אבקת סוכר, גלידת וניל או קצפת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עמוקה, ממיסים את החמאה. מוסיפים את התפוחים, כף אחת של סוכר חום וקינמון. מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט ומגירים נוזלים. מורידים מהאש, ומעבירים למסננת (כדי לסנן את הנוזלים).
  • 2. מדליקים את הטוסטר. חותכים מבצק העלים 4 מלבנים בגודל מגש הטוסטר (כל מלבן בגודל שתי פרוסות לחם ממוצעות).
  • 3. מברישים מלבן אחד בחמאה מומסת, ומניחים אותה בטוסטר עם הצד המרוח כלפי מטה. מפזרים מעל חצי כף סוכר חום, ועליו מניחים מחצית ממלית התפוחים. סוגרים במלבן בצק נוסף, ומברישים גם עליו מלמעלה חמאה.
  • 4. סוגרים את הטוסטר, ו"אופים" 8-10 דקות (עד שהמאפה מזהיב).
  • 5. מוציאים מהטוסטר, ומפרידים בין המשולשים. חוזרים על אותו תהליך עם הבצק והמילוי שנשארו.
  • שתף בפייסבוק
  • שתף בטוויטר
  • שתף בגוגל+

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully