- 1. מחממים מחבת על להבה גבוהה כדקה, וכשהיא לוהטת מוסיפים את השמן ומיד אחרי את הג'ינג'ר, השום והבצל ומטגנים על להבה גבוהה בערך 30 שניות, תוך ערבוב.
-
- 2. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עוד 2 דקות, עד שכמעט התבשל לחלוטין.
-
- 3. מוסיפים את הרטבים, ומטגנים עוד כ-30 שניות עד שהתאדו כמעט לחלוטין. מוסיפים את עשבי התיבול, הסוכר ומעט מיץ לימון (אם רוצים) מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. אם צריך מוסיפים מעט רוטב סויה לפי הצורך.
-
- 3. במקביל במחבת אחרת, מכינים 2 ביצי עין.
-
- 4. הגשה: מחלקים את המוקפץ בין שתי צלחות, ומעל כל מנה שמים ביצת עין. מגישים עם אורז.