פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שקשוקה עם צ'וריסוס

      ביקור במסעדת לווייתן האילתית נתן לאבי ביטון השראה לרוטב ביתי ממכר, והתוצאה היא שקשוקה עם צ'וריסוס ולימונים כבושים, שעושה חם ונעים בבטן.

      2 מדרגים / 3.43 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-2-3 סועדים:
      • 5 עגבניות בשלות קצוצות
      • 4 שיני שום
      • 1 פלפל חריף פרוס דק
      • 1 כפית לימון כבוש
      • 1 כפית פפריקה
      • 4 כפות שמן זית
      • 3 צ'וריסוס איכותיות
      • צרור פטרוזיליה קצוצה
      • 3 חלמונים
      • מלח ופלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. צולים את הצ'וריסוס בשלמותן על מחבת עם מעט שמן זית. מוציאים ומניחים בצד.
      • 2. מוסיפים למחבת את השום, הפלפל החריף והעגבניות ומבשלים על להבה גבוהה כ-5 דקות.
      • 3. מתבלים במלח, פלפל, לימון כבוש ופפריקה. חותכים את הצ'וריסוס ומחזירים לרוטב לדקה נוספת.
      • 4. שמים בצלחת הגשה, מוסיפים את החלמונים והפטרוזיליה הקצוצה ומגישים. מי שנרתע מאכילת חלמון חי, יכול להוסיף אותו לסיר ולהמשיך לבשל עד שהחלמון מקבל מעטה לבן, אך עדיין נשאר רך בפנים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -