טראפלס שוקולד ודובדבני אמרנה
מתכון לטראפלס פשוטים וחגיגיים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) 38% שומן
- 50 גרם סוכר (1/4 כוס)
- 300 גרם שוקולד מריר 64% שבור לקוביות
- דובדבני אמרוה
אופן ההכנה
- 1. שמים בסיר את השמנת והסוכר ומבשלים עד רתיחה קלה.
- 2. שופכים את הנוזל החם על השוקולד ומערבבים קלות עד להמסה ולמרקם הומוגני. מניחים במקרר להתמצקות.
- 3. לוקחים בכפית כמות מהמסה הקרה, מגלגלים סביב דובדבן אמרנה ומצפים בקקאו.