פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קבב פרגיות ופיסטוקים

      קבב פרגית ופיסטוקים עשיר בטעמים. השימוש בבשר פרגית יהפוך את המנה למעט קלילה יותר וההפיסטוקים יעשירו את מרקמו ואת טעמו. בשר של עוף, בניגוד לבשר בקר וטלה, חייבים לצלות עד הסוף, ולכן נוסיף מעט סודה לשתייה שתיצור רכות ואווריריות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-12 קבבים
      • 600 גרם בשר פרגיות טחון
      • 5 כפות פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וקצוץ
      • 1 כפית פלפל לבן
      • 1/2 כפית קינמון
      • 1 כפית כמון
      • כפית מלח
      • 1 בצל גדול, קצוץ דק מאוד
      • 1/2 כוס כוסברה קצוצה/ פטרוזיליה
      • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
      • 4 כפות שמן זית
      • מעט שמן זית לטיגון
      • להגשה:
      • פיתות
      • טחינה
      • 1/2 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ דק
      • עגבניות חתוכות
      • מלפפונים חמוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים של הקבבים. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות מעט. מאחסנים במקרר שעתיים לפחות.
      • 2. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, שמים שמן זית, וצולים את הקציצות 3-4 דקות מכל צד. מגישים עם טחינה, עגבנייה, פלפל חריף, חמוצים ופיתות.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -