- 1. הכנת הבצק: שוברים את הבישקוטים, ומעבדים במעבד מזון עם להב פלדה יחד עם המלח עד לקבלת פירורים. עוצרים, ומוסיפים את הקפה והאלכוהול. ממשיכים לעבד עד לקבלת גושי בצק (כדקה). מוציאים לקערה.
-
- 2. הכנת מילוי הגבינה: מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. טועמים, ומוסיפים אבקת סוכר במידת הצורך.
-
- 3. אופן הרכבת הפאי: מניחים מנז'טים מנייר בשקעים של תבנית מאפינס. מחלקים את הבצק לכדורים כמספר השקעים (הכמות פה מספיקה ל-10 כדורים). פוחסים מעט את כדור הבצק ביד.
-
- 4. מהדקים את הבצק למנז'ט ליצירת תחתית ודפנות הפאי (בעובי של כ-1/2 ס"מ).
-
- 5. מפזרים מעט קקאו על תחתית הפאי בעזרת מסננת קטנה. מעבירים את מילוי הגבינה לשק זילוף עם צנתר עגול (או פשוט לגזור את השפיץ של שקית הזילוף). ממלאים את הפאים בגבינה, וזורים מעל עוד קצת קקאו ומפזרים מעט גרידת תפוז.
-
- 6. מכניסים למקרר לקירור והתייצבות של שעה לפחות. מחלצים בעדינות את הפאים מהתבנית, ומקלפים את מנז'ט הנייר.
-
- ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר כשלושה ימים.