פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות גבינה נפלאות

      מה עושים עם שאריות של גבינות שנשארו במקרר? קציצות נפלאות, שמתאימות בדיוק לארוחה קלה לצד יוגורט וסלט רענן

      5 מדרגים / 3.38 כוכבים

      קציצות לחם וגבינות של רות אוליבר לשמן עץ הזית (יח
      קציצות לחם וגבינות של רות אוליבר לשמן עץ הזית (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • לכ- 20 קציצות
      • 250 גרם שאריות גבינה (קשבקבל, צהובה, בולגרית, צפתית, קוטג' וכו')
      • 100 גרם פירורי לחם
      • 4 כפות שמן זית
      • 3 ביצים
      • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
      • 2 שיני שום כתושות
      • 1 כפית שמיר קצוץ (אופציונלי)
      • מלח (בזהירות, יש גבינות מלוחות)
      • 1 כפית נדיבה פלפל שחור
      • שמן לטיגון חצי עמוק

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ( במידה והתערובת מאוד סמיכה מוסיפים עוד ביצה או גבינה רכה, במידה והיא דלילה מוסיפים מעט פירורי לחם).
      • 2. מכינים קציצות בגודל בינוני (35 גרם).
      • 3. מחממים שמן במחבת (לא חום מאוד גבוה ) מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד או עד שמזהיבות ומגישים בעודן חמות עם יוגורט קר.

      עוד מתכוני גבינה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -