קציצות גבינה נפלאות

מה עושים עם שאריות של גבינות שנשארו במקרר? קציצות נפלאות, שמתאימות בדיוק לארוחה קלה לצד יוגורט וסלט רענן

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
קציצות לחם וגבינות של רות אוליבר לשמן עץ הזית. דרור עינב,
קציצות לחם וגבינות של רות אוליבר לשמן עץ הזית(צילום: דרור עינב)

מצרכים

  • לכ- 20 קציצות
  • 250 גרם שאריות גבינה (קשבקבל, צהובה, בולגרית, צפתית, קוטג' וכו')
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית שמיר קצוץ (אופציונלי)
  • מלח (בזהירות, יש גבינות מלוחות)
  • 1 כפית נדיבה פלפל שחור
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ( במידה והתערובת מאוד סמיכה מוסיפים עוד ביצה או גבינה רכה, במידה והיא דלילה מוסיפים מעט פירורי לחם).
  • 2. מכינים קציצות בגודל בינוני (35 גרם).
  • 3. מחממים שמן במחבת (לא חום מאוד גבוה ) מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד או עד שמזהיבות ומגישים בעודן חמות עם יוגורט קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully