סלט אנטיפסטי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2-4 סועדים
- 2 שומר פרוס בעובי אצבע
- 1 חבילה שעועית ירוקה רחבה חתוכה לשניים
- 2 כרשה פרוס באלכסון
- 1 לימון פרוס לטבעות דקות
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית טימין קצוץ
- 1 כפית שום כתוש
- חצי כפית מלח גס
- מיץ מ2 לימונים
- 2 כפות פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
- 1. חולטים את השומר והשעועית הירוקה במים רותחים ל-2 דקות ומעבירים למי קרח.
- 2. צולים את השומר, השעועית, הכרישה והלימון על הגריל עד כדי צריבה יפה.
- 3. מערבבים את הירקות הצרובים יחד עם שאר המרכיבים, ומגישים.