- 1. הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן על האריזה, מסננים, מוסיפים מעט שמן זית ונותנים לפסטה להתקרר.
-
- 2. חזה העוף: משרים את חזה העוף כרבע שעה לפחות בשתי כפות שמן זית וכף מיץ לימון (טיפ: השרייה של חזה עוף יום לפני תיצור חזה עוף עסיסי יותר). מחממים מחבת פסים וכשהמחבת חמה מאוד מוסיפים כף שמן זית, מתבלים את העוף במלח ופלפל לבן וצורבים. מניחים בצד להתקרר ופורסים.
-
- 3. הויניגרט: שמים את כל המרכיבים בצנצנת אטומה ומנערים עד לאיחוד החומרים (טיפ: שימוש במוט בלנדר ידני יסמיך את הויניגרט וישדרג את המנה).
-
- 4 מרכיבים את המנה: מערבבים את הפסטה עם הויניגרט (אם נשאר ויניגרט ניתן לשמור אותו במקרר עד שבועיים ולהשתמש בו לסלטים), מוסיפים את הירקות המבושלים ופרוסות חזה העוף ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לבן.