עוגיות אגוזים ותמרים עם שוקולד

הבשלנית קולט בן נעים מנתיבות מכינה עוגיות אגוזים ותמרים עם שוקולד שמקשטים גם את שולחן החג במימונה

מתכון מאת: קולט בן נעים, מערכת וואלה!
קולט מנתיבות מארחת את המימונה

מצרכים

    • 500 אגוזי מלך
    • 400 גרםתמרים מגולענים (אפשר בוואקום)
    • 500 גרםשוקולד מריר
  • לקישוט

    • 100 גרםשוקולד לבן או סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

איך מכינים עוגיות אגוזים ותמרים עם שוקולד?

  • 1במעבד מזון קוצצים את האגוזים יחד עם התמרים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 2מגלגלים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ או לצורת אליפסה.
  • 3ממיסים בבאן מרי או במיקרו (בפולסים של 30 שניות) את השוקולד המריר וטובלים בו את הכדורים שהכנו. מוציאים בעזרת מזלג ומניחים על נייר אפיה לייבוש.
  • 4ממיסים את השוקולד הלבן ואיתו מקשטים את העוגיות. יוצרים נתזים עם מזלג או מכינים קונוס מנייר אפייה ואיתו יוצרים זילופים. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully