מתכונים חמים

עוגיות אגוזים ותמרים עם שוקולד

הבשלנית קולט בן נעים מנתיבות מכינה עודיות אגוזים ותמרים עם שוקולד שמקשטים גם את שולחן החג במימומה

מתכון מאת: קולט בן נעים, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 50 יחידות

קולט מנתיבות מארחת את המימונה (צילום: לירון מולדובן )

מחשבון המרות

מצרכים

    • 500 אגוזי מלך
    • 400 גרםתמרים לגולענים (אפשר בוואקום)
    • 500 גרםשוקולד מריר
  • לקישוט

    • 100 גרםשוקולד לבן או סוכריות צבעוניות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים עוגיות אגוזים ותמרים עם שוקולד?

  • 1במעבד מזון קוצצים את האגוזים יחד עם התמרים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 2מגלגלים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ או לצורת אליפסה.
  • 3ממיסים בבאן מרי או במיקרו (בפולסים של 30 שניות) את השוקולד המריר וטובלים בו את הכדורים שהכנו. מוציאים בעזרת מזלג ומניחים על נייר אפיה לייבוש.
  • 4ממיסים את השוקולד הלבן ואיתו מקשטים את העוגיות. יוצרים נתזים עם מזלג או מכינים קונוס מנייר אפייה ואיתו יוצרים זילופים. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully