- 1. משמנים את התבנית בסמנה. מערבבים את הסולת עם הסמנה עד שנוצרת מסה אחידה בצורת כדור. משטחים.
-
- 2.אופים את המסה בתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-10 דקות.
-
- 3.נותנים לגבינה לנוח 5 דקות לאחר ההשריה ומעבירים למיקסר ומעבדים עם הסוכר עד לקבלת מרקם מעט חולי.
-
- 4. מוציאים את התבנית מהתנור. מניחים מעל לסולת האפויה את תערובת הגבינה שערבלנו במיקסר.
-
- 5. מפזרים את המוצרלה.
-
- 6. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ-30 דקות.
-
- 7. מחכים שהכנאפה תתקרר 10 דקות, לאחר מכן הופכים אותה עד שהמסה למעלה וגבינת המוצרלה למטה.
-
- 8. מכינים סירופ סוכר: מחממים את מרכיבי הסירופ רק עד להמסת הסוכר. מוזגים מעל לכנאפה סירופ סוכר לפי הטעם ומגישים ומגישים. אם רוצים מקשטים בדובדבנים.