כנאפה גבינת פטה וסלט עגבניות חריף
אבי ביטון הופך את הכנאפה של מסעדת רולא החיפאית, לארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה מרשימה בגרסה המלוחה למאפה המפורסם, ומגיש לצדו סלט עגבניות חריף עם הרבה עשבי תיבול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גרם שערות קדאיף
- 200 גרם גבינת פטה
- 7 כפות שמן זית
- לסלט:
- עגבניות שרי חצויות
- צרור כוסברה קצוצה
- צרור בצל ירוק
- צרור נענע קצוצה
- מיץ לימון
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. יוצקים 4 כפות שמן זית לבמחבת שטוחה ולא גדולה ומסדרים שכבת קדאיף אחידה.
- 2. מפוררים מעט את גבינת הפטה ומפזרים באופן אחיד על גבי שיערות הקדאיף ומעליה מסדרים שכבת קדאיף נוספת.
- 3.מטגנים בחום בינוני כ-5 דקות והופכים בעזרת צלחת. מטגנים גם את הצד השני כ-5 דקות או עד שמזהיב.
- 4. .מערבבים את כל חומרי הסלט ומגישים לצד הכנאפה.