נושאים חמים

מרק עוף צח עם אטריות

מתכון למרק עוף של זמי שרייבר ממסעדת סנדר בלוינסקי

מרק עוף של סנדר (דרור עינב)
מרק עוף של סנדר (דרור עינב)

מצרכים

  • 1 ק"ג עוף שלם מחולק
  • 1/2 ק"ג עצמות בקר
  • 2 גזרים פרוסים
  • 2 בצלים חתוכים גס
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • צרור שמיר קצוץ
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור עלי סלרי
  • שורש סלרי
  • מלח ופלפל על פי הטעם
  • להגשה:
  • חצי חבילת אטריות ביצים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול עם מים מבשלים את העוף והעצמות ומביאים לרתיחה.
  • 2. מסננים את המים ומוסיפים חדשים. מביאים שוב לרתיחה. מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל כ- 45 דקות נוספות.
  • 3. מוציאים את העוף והעצמות ומסננים את הירקות. טועמים ומשלימים תיבול. מוסיפים את האטריות ומבשלים כחמש דקות נוספות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת