נושאים חמים

כנפי עוף עסיסיות

כנפי עוף עסיסיות בסלט חצילים פיקנטי

מצרכים

  • 3-4 מנות
  • 1 ק"ג כנפיים, מופרדות למקטעים ומנוקות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1-2 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לעיגולים דקים
  • 1/2 חבילת סלט חצילים פיקנטי

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפיה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
  • 2. מסירים את רדיד האלומיניום (זהירות מהאדים) ומחזירים לתנור. מעלים את החום ל-210 מעלות וממשיכים לצלות 15-20 דקות או עד הזהבה יפה על הכנפיים. מוציאים.
  • 3. מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את רוב הבצל הירוק החתוך. מקפיצים חצי דקה, עד שהבצל מתרכך מעט ומוסיפים את סלט החצילים הפיקנטי. אם צריך, מוסיפים קצת מים לדילול.
  • 4. מוסיפים את הכנפיים המוזהבות (בעודן חמות) ומקפיצים מעט ברוטב לציפוי. אם הכנפיים התקררו בינתיים, מבשלים מעט יותר.
  • 5. מגישים מיד יחד ומפזרים מעל את שאר הבצל הירוק.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת