- 1. מסדרים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפיה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
-
- 2. מסירים את רדיד האלומיניום (זהירות מהאדים) ומחזירים לתנור. מעלים את החום ל-210 מעלות וממשיכים לצלות 15-20 דקות או עד הזהבה יפה על הכנפיים. מוציאים.
-
- 3. מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את רוב הבצל הירוק החתוך. מקפיצים חצי דקה, עד שהבצל מתרכך מעט ומוסיפים את סלט החצילים הפיקנטי. אם צריך, מוסיפים קצת מים לדילול.
-
- 4. מוסיפים את הכנפיים המוזהבות (בעודן חמות) ומקפיצים מעט ברוטב לציפוי. אם הכנפיים התקררו בינתיים, מבשלים מעט יותר.
-
- 5. מגישים מיד יחד ומפזרים מעל את שאר הבצל הירוק.