- 1. מרתיחים מים בסיר וחולטים בהם את עלי התרד במשך כדקה. מסננים, סוחטים משאריות נוזלים וקוצצים גס. שומרים בצד.
-
- 2. מניחים במיכל של מעבד מזון 1.5 כוסות של גרגירי תירס, בצל ירוק, פטרוזיליה, טופו ורוטב סויה וטוחנים בעזרת להב פלדה עד שמתקבלת בלילה אחידה.
-
- 3. מעבירים את בלילת הטופו לקערה ומוסיפים את שאר גרגירי התירס, תרד קצוץ, פירורי לחם וקמח מלא. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. בשלב זה מומלץ לאחסן את התערובת במקרר למשך כחצי שעה, להתייצבות.
-
- 4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 5. מניחים בקערה רחבה את פירורי הלחם לציפוי, יוצקים 3 כפות שמן ומערבבים.
-
- 6. יוצרים צורת שניצלים מהתערובת שבקערה, מצפים בפירורי הלחם ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
- 7. אופים בתנור החם במשך כ-25 דקות, עד שהשניצלים זהובים ויציבים.