לביבות תפוחי אדמה וברי

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף לורפק, מערכת וואלה!
לביבות תפוחי אדמה וגבינת ברי. דרור עינב,
לביבות תפוחי אדמה וגבינת ברי(צילום: דרור עינב)

מצרכים

  • עבור 4 מנות
  • 2-3 תפוחי אדמה בגודל בינוני, קלופים
  • 100 גרם גבינת ברי
  • 2 כפות קמח תופח
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • חופן בזיליקום, קצוץ
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • 20-50 גרם חמאה, לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה. סוחטים היטב מנוזלים ומניחים בקערה.
  • 2. חותכים את הגבינה לקוביות (או בוצעים עם היד פיסות קטנות ממנה). מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה יחד עם הקמח, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3. מחממים מעט חמאה במחבת מעל חום בינוני (חום גבוה ישרוף את החמאה). יוצרים לביבות בעזרת כף ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully