פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות תפוחי אדמה וברי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבות תפוחי אדמה וגבינת ברי (יח
      לביבות תפוחי אדמה וגבינת ברי (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 4 מנות
      • 2-3 תפוחי אדמה בגודל בינוני, קלופים
      • 100 גרם גבינת ברי
      • 2 כפות קמח תופח
      • חופן פטרוזיליה, קצוצה
      • חופן בזיליקום, קצוץ
      • מלח ופלפל, לפי הטעם
      • 2 ביצים
      • 20-50 גרם חמאה, לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה. סוחטים היטב מנוזלים ומניחים בקערה.
      • 2. חותכים את הגבינה לקוביות (או בוצעים עם היד פיסות קטנות ממנה). מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה יחד עם הקמח, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
      • 3. מחממים מעט חמאה במחבת מעל חום בינוני (חום גבוה ישרוף את החמאה). יוצרים לביבות בעזרת כף ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה. מגישים חם.

      עוד מתכוני קציצות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -