קיש גבינת קממבר ורוזמרין

מתכון לקיש גבינות ורוזמרין של משק יעקבס

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קיש גבינת עיזים ורוזמרין של מחלבת יעקבס. דרור עינב
קיש גבינת עיזים ורוזמרין של מחלבת יעקבס

מצרכים

  • לתבנית בקוטר 26 ס"מ
  • לבצק:
  • 1/4 1 כוסות קמח
  • 120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית סוכר
  • 2 כפות מי קרח
  • כמה טיפות מיץ לימון
  • למלית:
  • 200 גרם גבינת קממבר או גבינת עיזים בגליל
  • כמה גבעולי רוזמרין טרי
  • 3 ביצים
  • 2 גביעים של שמנת חמוצה
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. הבצק: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד וחלק.
  • 2. מרדדים את הבצק על משטח מפודר קמח או בין שני דפי נייר אפיה. מעבירים בזהירות לתבנית ומכניסים למקפיא ל-15 דקות, עד שהוא קופא.
  • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקפיא ואופים כ-15 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • 4. המלית: משטחים את גבינת הקממברט והרוזמרין על הבצק.
  • 5. מערבבים את יתר החומרים ושופכים את התערובת על הבצק עם הגבינה והרוזמרין.
  • 6. אופים כ-35 דקות, עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה מתייצבת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully