- 1. העוגות: מוסיפים לקערה אחת גדולה את כל מצרכי העוגה. מערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
-
- 2. משמנים מעט את תבניות הסיליקון ושופכים לתוכן את הבלילה.
-
- 3. מכניסים את המקל במקום המיועד לכך בתבניות.
-
- 4. מכניסים את העוגות לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות לכ-30-40 דקות.
-
- 5. מקררים מעט לפני שמוציאים מהתבנית כדי שהעוגה לא תתפרק והמקל לא ייצא.
-
- 6. לאחר שהעוגות מתקררות מניחים אותן על נייר אפייה, ממיסים את השוקולד הלבן, שופכים אותו על העוגות ומצפים אותן בצורה אחידה. מכניסים מעט למקרר.
-
- 7. הקצפת: מקציפים אינסנט פודינג וניל, שמנת מתוקה וכוס חלב עד היווצרות קצפת יציבה. מחלקים את הקצפות למספר קערות (על פי כמות הצבעים הרצויה), צובעים כל קצפת בצבע מאכל אחר. מעבירים לשקיות זילוף ומכניסים מעט למקרר.
-
- 8. הקרן והאוזניים: מגלגלים את בצק הסוכר למעין צינור ארוך ומסובב סביב עצמו עד שנוצרת הקרן, בעזרת סכין חדה יוצרים את צורת אוזניים (כדאי להיעזר בווידאו בשלב זה), צובעים את האוזניים והקרן בעזרת מכחול דק בצבע זהב.
-
- 9. מציירים בעזרת טוש שחור אכיל את העיניים ומזלפים את הקצפת בצורה חופשית באמצעות צנתר דק. אפשר להוסיף עוד קישוטים כרצונכם כמו לחיים, אף וכו'.