- 1. מבשלים את גרגרי החומוס בשפע מים עד ריכוך מלא, כמעט שעתיים. מסננים ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 2. בינתיים מכינים את לחי העגל: מרתיחים מים בסיר על אש גבוהה, חולטים את הבשר כ-40 דקות ומסננים.
-
- 3. חותכים את נתחי לחי העגל לקוביות קטנות יחסית בגודל 2.5X2.5 ס"מ ומנקים עודפי שומן.
-
- 4. מחזירים את נתחי הבקר לסיר עם 1/2 ליטר המים, התבלינים והשום. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לבשל כשעה וחצי לפחות או עד שהבשר רך והנוזלים הצטמצמו לרוטב סמיך.
-
- 5. מוסיפים לנתחי הבשר את גרגירי החומוס ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל קוסקוס.