וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ח'אלייה

דליה היילפרין ממסעדת סופרה מכינה את הגולאש הגרוזיני, תבשיל ח'אלייה עשיר

מתכון מאת: מערכת וואלה

תבשיל חאלייה גרוזיני. נמרוד סונדרס
תבשיל חאלייה גרוזיני

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בשר בקר (מומלץ כתף בקר) חתוך לקוביות גדולות
  • 2 בצלים קצוצים גס
  • 1/4 כוס שמן
  • 5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 3 פלפלים חריפים קצוצים
  • 5 שיני שום כתוש
  • מלח פלפל
  • 1 כף חמ?לי סוּנ?לי ( תערובת תבלינים גאורגית)
  • 1/2 כוס מים
  • להגשה:
  • צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול מטגנים את הבצל ונתחי הבשר עד להשחמה.
  • 2. מוספים את העגבניות החתוכות, את רסק העגבניות, הפלפלים החריפים, השום והתבלינים ומערבבים היטב.
  • 3. שופכים מעל הבשר את המים, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה לפחות שעה וחצי או יותר עד לריכוך של הבשר.
  • 4. מגישים עם כוסברה קצוצה מלמעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully