פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות ווקר'ס

      עוגיות חמאה אנגליות בהשראת עוגיות הווקר'ס שליוו את שעת התה המסורתית

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגיות חמאה בסגנון ווקר'ס (יח
      עוגיות חמאה בסגנון ווקר'ס (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • 1/4 1 כוסות קמח
      • 100 גר' שקדים טחונים (תכולת שקית אחת)
      • 350 גר' חמאה בטמפ' חדר
      • 1 כוס סוכר
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 1/2 כפית מלח
      • 1 כפית קינמון
      • לאפיה:
      • מלח ים אלטנטי

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים שני מגשים בניירות אפיה.
      • 2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר עד לקבלת משחה אחידה ובהירה.
      • 3. מוסיפים את הווניל, המלח, הקינמון והשקדים הטחונים ומעבדים עד לקבלת משחה אחידה.
      • 4. אחרון מוסיפים את הקמח ומעבדים עד 30 שניות נוספות ולא יותר.
      • 5. מחלקים את הבצק ל-2 ומשטחים כל חלק על תבנית לצורה מלבנית בעובי שווה של כ-1 ס"מ.
      • 6. בעזרת סכין, מסמנים מלבנים בגודל 3X 5 ס"מ (או צורות אחרות) כדי שלאחר האפייה יהיה קל יותר לפרוס אותן. בעזרת שיני המזלג, מסמנים נקודות על העוגיות (כמו במותג המקורי).
      • 7. בוזקים מלח ים אטלנטי מעל ומכניסים לתנור לאפייה של 10-12 דקות, עד שקצוות הבצק מתחילים להזהיב קלות.
      • 8. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים להתקרר. לאחר שהעוגיה התקררה, עוברים שוב עם סכין ומפרידים בין העוגיות.
      • אחסון:
      • ניתן לשמור בכלי אטום עד שבוע.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -