- 1. מניחים בקערה או במיקסר את הקמח ולשים עם המים במשך מס' דקות עד לקבלת בצק חלק, גמיש ולא דביק. מעבירים לקערה משומנת בשמן ניטרלי (זית עדין/שמן תירס) ומניחים לתפוח כ-15 דקות.
-
- 2. מרדדים למלבן גדול בעובי של 5-4 מ"מ. חותכים לריבועים בגודל 8 ס"מ.
-
- 3. מניחים במרכז כל ריבוע כף שטוחה של חמאת בוטנים וחצי כף של ריבת תות. סוגרים את קצוות הריבוע בתנועה סיבובית כך שייווצרו לחמניות דמויות ציקלון קטן. נותנים עוד סיבוב קטן כדי שהבצק לא יפתח.
-
- 4. מתפיחים כחצי שעה, מורחים בביצה מדוללת ואופים בטמפ' 180190 מעלות כ- 15-18 דקות.