פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפה פריך לשבועות

      אבי ביטון מפרגן לקונדיטוריה מדלן במודיעין , במתכון קל במיוחד, למאפה בצק עלים חגיגי, ירקות וגבינת עיזים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • חבילת בצק עלים מופשרת לילה במקרר
      • גליל גבינת עיזים חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
      • 2 עגבניות בינוניות פרוסות
      • 2 בצלים סגולים בינוניים פרוסים
      • 2 פלפלים קלויים חתוכים לרצועות
      • פלפל ירוק חריף פרוס דק
      • שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. בתבנית עם נייר אפיה פורסים את בצק העלים וחותכים יריעה באורך הרצוי. בערך 35 ס"מ.
      • 3. בעזרת סכין קטנה יוצרים חתך עדין בשולי הבצק. לא עד הסוף. בערך 2 ס"מ פנימה.
      • 4. מסדרים את פרוסות הגבינה והירקות על גבי בצק העלים, מזלפים מעל הכל שמן זית ומכניסים לתנור.
      • 5. אופים בתנור כ-15 דקות עד שהבצק משחים והירקות והגבינה מקבלים מעטה צלוי.
      • 6. מומלץ להגיש עם יוגורט קר ליד.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -