וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מעורב-ירושלמי של אביב משה

מועצת הלול ואביב משה במתכון למעורב ירושלמי מהיר וקל להכנה עם טוויסט מעניין של תבלינים וכבדי עוף

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-3-4 אנשים:
  • 300 גרם קילו שווארמה הודו חתוך לרצועות
  • 300 גרם חזה הודו חתוך לרצועות
  • 2 בצלים פרוסים דק
  • 300 גרם כבד עוף נקי
  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס דק
  • 1/2 כוס גבעולי סלרי פרוסים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפיות אבקת קארי
  • רבע כפית כמון
  • 2 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • לאפה
  • עגבניה
  • מלפפון
  • חסה

אופן ההכנה

  • 1. צורבים את כבדי העוף על מחבת חמה (אין צורך בשמן). בוזקים מעליהם מלח גס, מטגנים כ- 3 דקות משני הצדדים ומוצאים החוצה.
  • 2.מוסיפים למחבת שמן זית ומכניסים פנימה את נתחי ההודו, מטגנים כדקה עד להשחמה ומוציאים החוצה.
  • 3. מוסיפים למחבת עוד מעט שמן זית, מטגנים את הבצל כ-3 דקות דקות ומחזירים פנימה את כבדי העוף ואת רצועות ההודו.
  • 4. , מוסיפים את גבעולי הסלרי הפרוסים, הפלפל החריף, הפרוס הקארי ושאר התבלינים ומקפיצים כמה דקות נוספות.
  • 5. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומיץ הלימון ומגישים לצד לאפה, חסה ועגבניות חתוכות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully