שווארמה הודו במרינדה מתקתקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 נתחי שווארמה הודו
- למרינדה:
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף
- חצי כף רכז רימונים
- 1 כף סילאן
- קורט מלח
- קורט פלפל
- 1 כף שמן זית
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל חומרי המרינדה עד לקבלת נוזל בעל מרקם אחיד.
- 2. מורחים את נתחי ההודו משני הצדדים במרינדה, משהים לשעה בערך, ולאחר שעה שוב מורחים את המרינדה על הנתחים.
- 3. לאחר מכן, מכניסים לתנור ל- 45 דק'- שעה, הופכים את הנתחים,ומוציאים כשהם זהובים ואפויים היטב.