וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שווארמה הודו במרינדה מתקתקה

מתכון מאת: נעמה ללוש,naama_lal@walla.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 6 נתחי שווארמה הודו
  • למרינדה:
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף
  • חצי כף רכז רימונים
  • 1 כף סילאן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי המרינדה עד לקבלת נוזל בעל מרקם אחיד.
  • 2. מורחים את נתחי ההודו משני הצדדים במרינדה, משהים לשעה בערך, ולאחר שעה שוב מורחים את המרינדה על הנתחים.
  • 3. לאחר מכן, מכניסים לתנור ל- 45 דק'- שעה, הופכים את הנתחים,ומוציאים כשהם זהובים ואפויים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully