שווארמה הודו במרינדה מתקתקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 נתחי שווארמה הודו
 - למרינדה:
 - 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף
 - חצי כף רכז רימונים
 - 1 כף סילאן
 - קורט מלח
 - קורט פלפל
 - 1 כף שמן זית
 - 2 כפות מים
 
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל חומרי המרינדה עד לקבלת נוזל בעל מרקם אחיד.
 - 2. מורחים את נתחי ההודו משני הצדדים במרינדה, משהים לשעה בערך, ולאחר שעה שוב מורחים את המרינדה על הנתחים.
 - 3. לאחר מכן, מכניסים לתנור ל- 45 דק'- שעה, הופכים את הנתחים,ומוציאים כשהם זהובים ואפויים היטב.
 
