- 1. מקמחים את משטח העבודה ואת נייר האפייה.
 - 2. חותכים חתיכה של כ-15 ס"מ מבצק העלים. 
 - 3. מרדדים את הבצק, למרות שהוא דק יחסית, על מנת שיהיה יותר פריך ואוורירי. לאחר הרידוד הבצק אמור להיות באורך של כ-25 ס"מ. מורחים שכבה דקה של גבינה לבנה 5%.
 - 4. מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.
 - 5. מגלגלים הדוק (אבל לא יותר מדי) מהצד הרחב. לשבלולי גבינה ופסטו: חוזרים על הפעולה עם חתיכת בצק נוספת. 
 - 6. לאחר הרידוד מורחים שכבה דקה של פסטו ואחריו שכבה דקה של גבינה דקה לבנה. מכניסים למקפיא להתגבשות ל-10 דקות.
 - 7. לאחר ההקפאה, חותכים לעיגולים של כס"מ וחצי. 
 - 8. מסדרים על גבי נייר אפייה על אחד הצדדים הפתוחים (כלומר לא על הצד). 
 - 9. מברישים בביצה, מכניסים לאפייה יחד עם הבורקסים.