- 1. קולים את החצילים על אש גלויה או בתנור וקולפים, מבשלים ביצים קשות כ- 6-8 דקות אחרי הרתיחה לקבלת חלמון צהוב ורך וחותכים את עגבניות השרי לרבעים.
- 2.הבלילה: מערבבים היטב את החומרים במעבד מזון או בעזרת מטרפה ומעבירים למקרר ל- 30 דקות.
- 3. משמנים מחבת בשכבה דקיקה של שמן (מומלץ להיעזר בתרסיס), מניחים על להבה בינונית ויוצקים מעט מהתערובת.
- 4. מניעים בזריזות את המחבת בתנועות מעגליות עד לפיזור הבלילה באופן שווה על המחבת וקבלת שכבה דקיקה. כשמתחילות להופיע בועיות אוויר במרכז הקרפ, הופכים לכמה שניות ומסירים. ממשיכים כך עם כל הקרפים. אם צריך משמנים מדי פעם את המחבת. אם הקרפים מתחילים להישרף, מקררים מעט את המחבת על ידי הנחתה על סמרטוט לח.
- 5.ההגשה: במרכז כל קרפ מניחים חציל קלוי , את העגבניות , הטימין , הגבינה וביצה חצויה. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים מעט שמן זית.
- 6. מקפלים את קצוות הקרפ למרכז ומגישים.