וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אגסים ביין אדום, הל וג'ינג'ר

השף ישראל אהרוני במתכון לאגסים מבושלים ביין אדום. קינוח מושלם לסיומה של ארוחה מפוארת

מתכון מאת: ישראל אהרוני, מערכת וואלה

אגסים מבושלים ביין של אהרוני. אפיק גבאי,
אגסים מבושלים ביין של אהרוני/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 8 סועדים
  • 8 אגסים גדולים ומוצקים
  • 1 בקבוק יין אדום יבש
  • 2 כוסות מים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 מקל וניל, חצוי (להשיג בחנויות טבע, תבלינים או בשרונה מרקט)
  • 2 מקלות קינמון
  • 3 עלי דפנה
  • 6 תרמילי הל, מבוקעים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. בוחרים סיר שיכול להכיל בנוחות את כל האגסים.
  • 2. שמים את כל המרכיבים בסיר (פרט לאגסים) ומביאים לרתיחה.
  • 3. קולפים את האגסים ומוסיפים לסיר. מבשלים כחצי שעה ברתיחה עדינה, עד שהאגסים מתרככים אך עדיין נותרים נגיסים.
  • 4. מוציאים את האגסים מהסיר ומצמצמים את הנוזלים עד שנוצר סירופ.
  • 5. מניחים כל אגס בקערית הגשה, יוצקים מהסירופ ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully