פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אגסים ביין אדום, הל וג'ינג'ר

      השף ישראל אהרוני במתכון לאגסים מבושלים ביין אדום. קינוח מושלם לסיומה של ארוחה מפוארת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אגסים מבושלים ביין של אהרוני (יח
      אגסים מבושלים ביין של אהרוני (יח"צ , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • כמות: עבור 8 סועדים
      • 8 אגסים גדולים ומוצקים
      • 1 בקבוק יין אדום יבש
      • 2 כוסות מים
      • 3/4 כוס סוכר
      • 1 מקל וניל, חצוי (להשיג בחנויות טבע, תבלינים או בשרונה מרקט)
      • 2 מקלות קינמון
      • 3 עלי דפנה
      • 6 תרמילי הל, מבוקעים
      • 1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. בוחרים סיר שיכול להכיל בנוחות את כל האגסים.
      • 2. שמים את כל המרכיבים בסיר (פרט לאגסים) ומביאים לרתיחה.
      • 3. קולפים את האגסים ומוסיפים לסיר. מבשלים כחצי שעה ברתיחה עדינה, עד שהאגסים מתרככים אך עדיין נותרים נגיסים.
      • 4. מוציאים את האגסים מהסיר ומצמצמים את הנוזלים עד שנוצר סירופ.
      • 5. מניחים כל אגס בקערית הגשה, יוצקים מהסירופ ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -