וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה ארטישוק עם מוצרלה

השף שי כהן מקבוצת נואר במתכון לברוסקטה ארטישוק א-לה רומנה עם מוצרלה

מתכון מאת: מערכת וואלה

ברוסקטה. עומר ישראלי,
ברוסקטה/עומר ישראלי

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 4 מנות
  • מצרכים:
  • 4 פרוסות לחם צרפתי (או כל לחם שנשאר לכם)
  • שמן זית
  • 400 גרם (12 יחידות) ארטישוק משומר
  • 8 עלי בזיליקום
  • 10 עגבניות שרי (אפשר מכמה סוגים)
  • חופן עלי ארוגולה
  • כף זיתי טאסוס ללא גרעין
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור
  • גבינת מוצרלה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את פרוסות הלחם עם מעט שמן זית משני צדדיו. אפשר על מחבת ואפשר בטוסטר אובן.
  • 2. במקביל חותכים את הארטישוקים לרבעים ואת השרי לפרוסות ומערבבים בקערה עם הזיתים, הבזיליקום והארוגולה. מתבלים במעט שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  • 3. מניחים מעל כל פרוסה כמות נדיבה מסלט הארטישוק והעגבניות, קורעים ביד את גבינת המוצרלה, מפזרים מעל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully