- 1. בסיר קטן מבשלים את המים עם החמאה והמלח עד שהחמאה נמסה.
- 2. מעבירים את תחולת הסיר לקערת המיקסר עם הקמח ומערבלים בעזרת וו גיטרה במהירות איטית (בהתחלה הבצק קשה, לאחר 2-3 דקות הוא מתקרר ומתרכך מעט).
- 3. מוסיפים את הביצים והשמן וממשיכים בפעולת הערבול עד לקבלת בצק אחיד.
- 4. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
- 5. המלית: מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. מניילנים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לשימוש.
- 6. הרכבת הכיסונים ובישול: מרדדים את הבצק לעובי 3 ס"מ, קורצים מן הבצק עיגולים, בקוטר 6 ס"מ. בעזרת כף ממלאים את הכיסונים וסוגרים כך שמתקבלת צורה של חצי עיגול, את הקצוות צריך לסגור על מנת שלא יפתחו בזמן הבישול.
- 7. מרתיחים מים עם מעט מלח ושמן זית. מעבירים את הכיסונים לתוך המים לאחר שרתחו, וברגע שהם צפים מוציאים אותם החוצה.