פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת אבטיח

      רונית אבידן משתפת כיצד להכין בקלות עוגת אבטיח, כמו זו שבחרה וויקטוריה בקהאם לחגיגת יום ההולדת שלה

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      עוגת אבטיח (נמרוד סונדרס)
      עוגת אבטיח (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • אבטיח שלם מתוק
      • 1 חבילה שמנת מתוקה
      • 2 כפות אינסטנט פודינג
      • 2 כפות אבקת סוכר
      • 1 חבילה גבינת מסקרפונה (רשות, למי שרוצה לשדרג)
      • פירות לקישוט:
      • דובדבנים טריים
      • תותי עץ
      • פטל
      • אוכמניות
      • וכל מה שאתם אוהבים ומתאים לכיס

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים את השמנת עם אינסטנט הפודינג, הסוכר והמסקרפונה (במידה ובוחרים להשתמש בה) עד לקבלת קרם יציב. מכניסים למקרר.
      • 2. חותכים את שתי הכיפות של האבטיח כך שיהיה יציב ויהיה ניתן לקשט אותו כמו עוגה ומסירים את הקליפה גם מסביב. ממקמים על צלחת הגשה.
      • 3. מייבשים את האבטיח עם נייר סופג- שלב חשוב שעוזר במריחת הקרם על האבטיח.
      • 4. מקשטים בפירות העונה.
      • ** אם יש לכם קורצנים קטנים ויפים מומלץ לחתוך פרוסת אבטיח דקה לפני הציפוי ולקרוץ צורות לקישוט הקרם הלבן.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -