מתכונים חמים

שוקי אווז חגיגיות בתפוחים

השף אלרן גולדשטיין ממעדניית גולדשטיין, במתכון לעיקרית מפנקת לחג: שוקי אווז בתפוזים ותפוחים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

שוקי אווז לחג של אלרן גולדשטיין

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 6- 8 סועדים
  • מצרכים:
  • 6 שוקי אווז
  • להשרייה:
  • 1/2 ליטר מיץ תפוזים
  • 1/2 ליטר מיץ תפוחים
  • 1/2 כוס רוטב סויה איכותי
  • 750 מ"ל מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את נוזלי המשרה ומשרים בה את שוקי האווז למשך לילה במקרר.
  • 2. למחרת מסדרים את השוקיים בתבנית פיירקס ושופכים מעליהם את נוזלי ההשרייה..
  • 3. עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות. צולים למשך 25 דקות.
  • 4. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות וממשיכים לצלות כשעתיים ורבע או עד שבמגע אצבע הבשר ניפרד מהעצם. במידה ורוצים להזהיב את השוקיים עוד, מסירים את נייר הכסף וצולים כמה דקות עד להשחמה.
  • 5. את נוזלי הצלייה, מומלץ להעביר לסיר קטן, לקפות את השומן ולהסמיך עם כפית קורנפלור מומסת ברבע כוס מים. מבשלים על אש קטנה תוך בעבוע עדין עד הסמכה.
  • טיפ: מנה נהדרת להכנה גם יום לפני החג.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully