וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת טורט

תמר קפילנסקי במתכון לעוגת טורט רכה ואוורירית שמוגשת לצד כוס תה חם בסוף הסעודה המפסקת או מיד לאחר הצום

מתכון מאת: תמר קפילנסקי, מערכת וואלה

10 דקות עבודה,60 דקות סה"כ,קלי קלות,קוטר 24 ס״מ
עוגת טורט. נמרוד סונדרס
עוגת טורט קלאסית

מצרכים למתכון

  • מצרכים

    • 5ביצים שלמות
    • ½1 כוסותקמח
    • 1כףשמן זית
    • כוססוכר
    • כפיתתמצית וניל
    • גרידת לימון

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת טורט?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
    מקציפים את הביצים במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, בהדרגה, בחמש פעימות עד לקבלת קצף קשה מאוד. עוצרים.
  • 3
    מוסיפים את הקמח, השמן תמצית הווניל וגרידת הלימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול בעזרת מרית.
  • 4
    יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות או עד למבחן הקיסם היבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully