מתכונים חמים

עוגת טורט

תמר קפילנסקי במתכון לעוגת טורט רכה ואוורירית שמוגשת לצד כוס תה חם בסוף הסעודה המפסקת או מיד לאחר הצום

מתכון מאת: תמר קפילנסקי, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות עבודה

  • 60 דקות סה"כ

  • קלי קלות

  • קוטר 24 ס״מ

עוגת טורט קלאסית (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • מצרכים

    • 5 ביצים שלמות
    • ½1 כוסותקמח
    • 1 כףשמן זית
    • כוססוכר
    • כפיתתמצית וניל
    • גרידת לימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת טורט?

  • 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2מקציפים את הביצים במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, בהדרגה, בחמש פעימות עד לקבלת קצף קשה מאוד. עוצרים.
  • 3מוסיפים את הקמח, השמן תמצית הווניל וגרידת הלימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול בעזרת מרית.
  • 4יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות או עד למבחן הקיסם היבש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully