פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת טורט

      תמר קפילנסקי במתכון לעוגת טורט רכה ואוורירית שמוגשת לצד כוס תה חם בסוף הסעודה המפסקת או מיד לאחר הצום

      11 מדרגים / 3.2 כוכבים

      עוגת טורט (נמרוד סונדרס)
      עוגת טורט (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לתבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ
      • מצרכים:
      • 5 ביצים שלמות
      • 1/2 1 כוסות קמח
      • 1 כף שמן זית
      • 1 כוס סוכר
      • 1 כפית תמצית וניל
      • גרידת לימון

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מקציפים את הביצים בשלמותן במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, בהדרגה, בחמש פעימות עד לקבלת קצף קשה מאוד. עוצרים.
      • 3. מוסיפים את הקמח, השמן תמצית הווניל וגרידת הלימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול בעזרת מרית.
      • 4. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות או עד למבחן הקיסם היבש.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -