עוגת טורט

תמר קפילנסקי במתכון לעוגת טורט רכה ואוורירית שמוגשת לצד כוס תה חם בסוף הסעודה המפסקת או מיד לאחר הצום

מתכון מאת: תמר קפילנסקי, מערכת וואלה!
עוגת טורט. נמרוד סונדרס
עוגת טורט קלאסית

מצרכים

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת טורט?

  • 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2מקציפים את הביצים במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, בהדרגה, בחמש פעימות עד לקבלת קצף קשה מאוד. עוצרים.
  • 3מוסיפים את הקמח, השמן תמצית הווניל וגרידת הלימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול בעזרת מרית.
  • 4יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות או עד למבחן הקיסם היבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully