מתכונים חמים

עוגת טורט

תמר קפילנסקי במתכון לעוגת טורט רכה ואוורירית שמוגשת לצד כוס תה חם בסוף הסעודה המפסקת או מיד לאחר הצום

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגת טורט

מחשבון המרות

מצרכים

  • לתבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ
  • מצרכים:
  • 5 ביצים שלמות
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מקציפים את הביצים בשלמותן במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, בהדרגה, בחמש פעימות עד לקבלת קצף קשה מאוד. עוצרים.
  • 3. מוסיפים את הקמח, השמן תמצית הווניל וגרידת הלימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול בעזרת מרית.
  • 4. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות או עד למבחן הקיסם היבש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully