עוגת טורט
תמר קפילנסקי במתכון לעוגת טורט רכה ואוורירית שמוגשת לצד כוס תה חם בסוף הסעודה המפסקת או מיד לאחר הצום
עוגת טורט קלאסית (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
מצרכים
- 5 ביצים שלמות
- ½1 כוסותקמח
- 1 כףשמן זית
- כוססוכר
- כפיתתמצית וניל
- גרידת לימון
איך מכינים עוגת טורט?
- 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2מקציפים את הביצים במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, בהדרגה, בחמש פעימות עד לקבלת קצף קשה מאוד. עוצרים.
- 3מוסיפים את הקמח, השמן תמצית הווניל וגרידת הלימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול בעזרת מרית.
- 4יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות או עד למבחן הקיסם היבש.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה