מתכונים חמים

תבשיל במיה ברכז רימונים

לכבוד סוכות הכינה לנו מינרווה ממסעדת עזבה בכפר ראמה, במיה ברוטב עגבניות ותרכיז רימונים

מתכון מאת: רונית אבידן שיינפלד, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תבשיל במיה ברכז רימונים בעזבה

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 4-6 סועדים
  • מצרכים:
  • 500 גרם במיה
  • שמן לטיגון עמוק
  • שמן זית
  • ראש שום מפורק לשיניים קלופות וקצוצות
  • 300 גרם בשר טחון או קצוץ עם סכין (רשות)
  • 4 עגבניות קצוצות
  • 4 עגבניות מרוסקות
  • 2 כוסות מים
  • מלח
  • 4 כפות תרכיז רימונים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את גבעולי הבמיה עם סכין בלי לפצוע ולפתוח אותה.
  • 2. מחממים שמן עמוק בסיר רחב ומטגנים את הבמיה כמה דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת למסננת עם נייר סופג.
  • 3. בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את שיני השום הקצוצות והבשר עד שהוא מחליף את צבעו.
  • 4. מוסיפים את העגבניות החתוכות והעגבניות המרוסקות ומערבבים. יוצקים את המים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
  • 5. מוסיפים את הבמיה המטוגנת לסיר ומבשלים יחד כ-15 דקות. רגע לפני שמסירים מהאש, מוסיפים את רכז הרימונים, מערבבים ומגישים לצד אורז לבן עם אטריות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully