פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל במיה ברכז רימונים

      לכבוד סוכות הכינה לנו מינרווה ממסעדת עזבה בכפר ראמה, במיה ברוטב עגבניות ותרכיז רימונים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תבשיל במיה ברכז רימונים בעזבה (מערכת וואלה! NEWS)
      תבשיל במיה ברכז רימונים בעזבה (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4-6 סועדים
      • מצרכים:
      • 500 גרם במיה
      • שמן לטיגון עמוק
      • שמן זית
      • ראש שום מפורק לשיניים קלופות וקצוצות
      • 300 גרם בשר טחון או קצוץ עם סכין (רשות)
      • 4 עגבניות קצוצות
      • 4 עגבניות מרוסקות
      • 2 כוסות מים
      • מלח
      • 4 כפות תרכיז רימונים

      אופן ההכנה

      • 1. מנקים את גבעולי הבמיה עם סכין בלי לפצוע ולפתוח אותה.
      • 2. מחממים שמן עמוק בסיר רחב ומטגנים את הבמיה כמה דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת למסננת עם נייר סופג.
      • 3. בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את שיני השום הקצוצות והבשר עד שהוא מחליף את צבעו.
      • 4. מוסיפים את העגבניות החתוכות והעגבניות המרוסקות ומערבבים. יוצקים את המים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
      • 5. מוסיפים את הבמיה המטוגנת לסיר ומבשלים יחד כ-15 דקות. רגע לפני שמסירים מהאש, מוסיפים את רכז הרימונים, מערבבים ומגישים לצד אורז לבן עם אטריות.
      תבשיל במיה ברכז רימונים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות