פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      צלעות טלה על הפלאנצ'ה

      ארוחה זריזה ומושחתת של צלעות טלה בחרדל ולימון שלוקחת לא יותר מ-10 דקות הכנה. בדיוק מה שצריך לבילוי של ערב בסוכה עם משפחה או חברים

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      צלעות טלה ( , צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: יעל מגן)
      צלעות טלה ( , צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: יעל מגן)

      מצרכים

      • 6 צלעות טלה
      • למרינדה:
      • 1 כף חרדל
      • 1 כף עלי טימין או עירית
      • 2 שיני שום קלופות וכתושות
      • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
      • 4 כפות שמן זית
      • 1 כפית צ'ילי גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים יחד בקערית את כל מרכיבי המרינדה: החרדל, עלי הטימין, שיני השום, קליפת הלימון, שמן הזית והצ'ילי הגרוס.
      • 2. בעזרת מברשת מושחים את הצלעות ברוטב המתובל שהכנו.
      • 3. מחממים מחבת כבדה, פלנצ'ה, על אש גבוהה או מדליקים את המנגל.
      • 4. צולים את הצלעות על הפלנצ'ה או על האש עד להשחמה משני הצדדים. בתאבון.

      עוד מתכוני כבש/טלה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -