צלעות טלה על הפלאנצ'ה

ארוחה זריזה ומושחתת של צלעות טלה בחרדל ולימון שלוקחת לא יותר מ-10 דקות הכנה. בדיוק מה שצריך לבילוי של ערב בסוכה עם משפחה או חברים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
צלעות טלה. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: יעל מגן,
צלעות טלה(צילום: צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: יעל מגן)

מצרכים

  • 6 צלעות טלה
  • למרינדה:
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף עלי טימין או עירית
  • 2 שיני שום קלופות וכתושות
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית צ'ילי גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד בקערית את כל מרכיבי המרינדה: החרדל, עלי הטימין, שיני השום, קליפת הלימון, שמן הזית והצ'ילי הגרוס.
  • 2. בעזרת מברשת מושחים את הצלעות ברוטב המתובל שהכנו.
  • 3. מחממים מחבת כבדה, פלנצ'ה, על אש גבוהה או מדליקים את המנגל.
  • 4. צולים את הצלעות על הפלנצ'ה או על האש עד להשחמה משני הצדדים. בתאבון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully