צלעות טלה על הפלאנצ'ה
ארוחה זריזה ומושחתת של צלעות טלה בחרדל ולימון שלוקחת לא יותר מ-10 דקות הכנה. בדיוק מה שצריך לבילוי של ערב בסוכה עם משפחה או חברים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 צלעות טלה
- למרינדה:
- 1 כף חרדל
- 1 כף עלי טימין או עירית
- 2 שיני שום קלופות וכתושות
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 4 כפות שמן זית
- 1 כפית צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
- 1. מערבבים יחד בקערית את כל מרכיבי המרינדה: החרדל, עלי הטימין, שיני השום, קליפת הלימון, שמן הזית והצ'ילי הגרוס.
- 2. בעזרת מברשת מושחים את הצלעות ברוטב המתובל שהכנו.
- 3. מחממים מחבת כבדה, פלנצ'ה, על אש גבוהה או מדליקים את המנגל.
- 4. צולים את הצלעות על הפלנצ'ה או על האש עד להשחמה משני הצדדים. בתאבון.