פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט קוסקוס, סלק וצנוניות

      הבשלנית והמתכונאית הוותיקה רות אוליבר, פותחת לנו את הדלת למעדניה הפרטית שלה ושולפת סלט קוסקוס רענן ופריך עם סלק טרי ומבושל, צנוניות ועשבי תיבול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט קוסקוס עם סלק ( , אפיק גבאי)
      סלט קוסקוס עם סלק ( , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4-6 מנות
      • לסלט:
      • 2 כוסות קוסקוס מוכן (לבשל על פי הוראות האריזה)
      • 1 סלק גדול טרי חתוך למקלות דקים
      • 2 סלקים מבושלים חתוכים לקוביות גסות
      • 4 צנוניות פרוסות דק
      • 1 בצל סגול חצוי ופרוס דק
      • 1 רימון מפורק לגרגרים (רשות, לפי העונה)
      • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
      • עלי נענע קצוצים מ-3 גבעולים
      • 1 פלפל ירוק חריף פרוס דק (רשות)
      • לרוטב ויניגרט:
      • 3 כפות שמן זית
      • 4 כפות מיץ לימון
      • 1 כף חומץ בלסמי
      • 3שיני שום קצוצות
      • 1 כפית מלח
      • 2 כפות סילאן

      אופן ההכנה

      • 1. בצנצנת עם מכסה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
      • 2. מערבבים את כל הירקות בקערה מוסיפים חצי מכמות הרוטב ואת הקוסקוס ומערבבים.
      • 3. שומרים במקרר עד להגשה. לקראת ההגשה מוסיפים את מחצית הרוטב השנייה מערבבים ומגישים מיד.
      • אחסון במקרר 'המעדניה ביתית' :
      • אם לא אוכלים באותו יום, מומלץ את הסלט לשמור בקופסה סגורה במקרר ללא הרוטב עד ארבעה ימים. את הרוטב שומרים בצנצנת נפרדת ומוסיפים לסלט לפי הצורך, ביום בו הוא נאכל.
      סלט קוסקוס, סלק וצנוניות
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות